Oktobers HMS-bedrift på Thora Storm ble Ramirent!

Bildet: stolt bas hos Ramirent, Kim Egeberg sammen med Kirsti F. Traa fra REINERTSEN.

Bildet: stolt bas hos Ramirent, Kim Egeberg sammen med Kirsti F. Traa fra REINERTSEN.

For å motivere til fortsatt godt HMS-arbeid på byggeprosjektet vil Thora Storm kåre månedens HMS-bedrift blant våre underentreprenører og egne fagarbeidere hver måned framover.

Vinneren etter første kåring i oktober ble Ramirent. Hvert firma vurderes etter RUH-rapportering, ryddighet, bidrag til forbedringer på morgenmøter og vernerunder. Ramirent scorer høyt på RUH-frekvens og er aktive bidragsytere i morgenmøtene.

Vi er glade for å ha Kim Egeberg og teamet hans fra Ramirent på Thora Storm. De har vist stor vilje til å etterleve REINERTSENs HMS-krav! Ramirent fikk overlevert diplom av prosjektleder Rolf Bjarne Aune under morgenmøtet i dag, og vi spanderte kake til lunsj.

En «blomst» gies også til vår HMS&K-leder på prosjektet, Kirsti Traa.
«You make a difference Kirsti,” avslutter Rolf Bjarne Aune.

Vi gratulerer og heier på fortsatt godt HMS-arbeid!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: