Støtt movember-kampanjen!

På vegne av movember-bevegelsen «RE-BART» oppfordrer Fillip Unfors gutter i REINERTSEN til å melde seg på og støtte årets movember-kampanje, et tiltak som setter søkelys på testikkel- og prostatatkreft.

På vegne av Movember-bevegelsen «RE-BART» oppfordrer Fillip Unfors gutter i REINERTSEN å melde seg på og støtte årets movember kampanje, et tiltak som setter søkelys på testikkel- og prostatatkreft.

 

Fillip Unfors oppfordrer gutter i REINERTSEN å melde seg på og støtte årets movember-kampanje, et tiltak som setter søkelys på testikkel- og prostatatkreft.
Man kan engasjere seg på flere måter, alt fra å gi økonomiske bidrag til å anlegge bart. Til nå er det kun syv påmeldte gutter med på laget RE-BART, som er REINERTSENs uoffisielle «bartelag». Det er tre uker igjen av Movember og laget ligger på 326 plass i Norge.

«Slik kan vi ikke ha det! Meld dere på, støtt oss eller spre ordet videre,» proklamrer Fillip Unfors på vegne av movember-bevegelsen i REINERTSEN.

Registrer deg her: http://no.movember.com/mospace/team/ eller støtt RE-bart her: http://no.movember.com/mospace/index/search/?q=re-bart

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: