Fokus: oppdragsledelse

Bildet: Erik Reinertsen i midten, Lucie Sunde-Eidem til høyre.

Bildet: Erik Reinertsen i midten, Lucie Sunde-Eidem til høyre.

I slutten av oktober fikk gøteborgskontoret vårt besøk av direktør Erik Reinertsen og Lucie Sunde-Eidem, HR i Divisjon Engineering Arkitekt Land i Norge. De arrangerte et møte med Reinertsen Sveriges prosjekterings- og gruppeledere for å presisere hva som inngår i lederrollen på prosjekt- og gruppeplan. Det ble en ettermiddag fylt med givende informasjon og utveksling av erfaring i form av både teori og gruppearbeid.

”Oppdragsledelse som tema er veldig sentralt om vi i REINERTSEN skal lykkes med å levere våre oppdrag til avtalt tid, med rett kvalitet og etter budsjettert resultat, både i rene konsulentoppdrag og totalentrepriser. Vi reiser rundt til våre kontorer i Norge og Sverige for å øke kompetansen innenfor området,» sier Erik Reinertsen.

”Det var meget interessant å høre Erik Reinertsen fortelle om oppdragsledelsens viktighet og hans syn på hvordan vi skal bygge REINERTSEN for å møte fremtidens marked,” sier Johan Stål som arbeider som seksjonsleder for Samfunnsutvikling i region øst.

I følge Daniel Lundström, seksjonsleder for Bygg og Industri i region øst, var det en oppfriskende ettermiddag. Han satte pris på å få treffe og utveksle erfaringer med Erik, Lucie og de andre oppdragslederne fra kontorer rundt omkring i Sverige.

Jonas Fransson, som arbeider som avdelingsleder for prosjektstyring på gøteborgskontoret, er også veldig fornøyd med møtet. «Vi tok opp og belyste utfordringene som følger med rollen som oppdragsleder. Det var ekstra gøy å høre Erik Reinertsen selv belyse viktigheten av oppdragsledelse for å få en vellykket leveranse,» sier han.

”Det var en givende forelesning der Erik Reinertsen bl.a. understrekte hvor viktig det er med en forretningsmessig tankegang og at drivkraft er avgjørende i rollen man har som prosjekteringsleder. Krav, engasjement og økonmoisk ansvar må være en rød tråd i en ingeniørs daglige virksomhet,» sier Meri Adziska som er seksjonsleder for Energi og Installasjon i region sør.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: