Lederutvikling: Kurs i møteledelse og kommunikasjon i Gøteborg

Bildet: "den perfekte møtelederen"

Bildet: «den perfekte møtelederen»

Rådgiver for samhandling, Margit Hermundsgård fra trondheimskontoret holdt kurs i møteledelse for Prosessanlegg i Gøteborg i går. Her ser vi «møtelederen» (bildet). Dette er en øvelse deltakerne får for å konkretisere hva som er de gode egenskapene ved en møteleder. For å huske dem bedre skal egenskapene plasseres på kroppen. Bildet er fra oppsummeringen i plenum.

«Det falt en kommentar om at dette var et overmenneske,» forteller Margit.

Kurset er en modul i REINERTSENs lederutviklingsprogram og heter Møteledelse og kommunikasjon. Det kjøres flere moduler om dagen. Vi bruker den roligere tiden i oljebransjen til kompetanseheving.

«Høyere kvalitet i forberedelse og gjennomføring av møter vil bidra til en mer effektiv arbeidsdag. Om en person bruker en time på forberedelse kan effekten være at ti personer deltar i et 30 minutter kortere møte. Det er penger det og» avslutter Hermundsgård.

Hva er en god møteleder for deg?

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: