Carma gir REINERTSEN oppmerksomhet for samkjøring

Kristian Amlie_carma

Bildet viser Kristian Amlie fra Carmacarpool under milepælsmarkering fredag 14. november 2014.

 

REINERTSEN Bergen har i flere år samkjørt, noe som betyr at bilister bytter på hvem som kjører, og hvem som sitter på. Appen «Carpooling» er en smarttelefonapplikasjon der man kan bestille og motta turer.

I dag mottok REINERTSEN diplom for sin deltakelse og bruk av Carmas samkjøringsapp. Diplomet ble overrakt på Clarion Hotel Airport Bergen. Appen har registrert 17 374 turer, og brukerne har kjørt 235 603 km siden oppstart i 2011. REINERTSEN er en av til sammen 21 bedrifter som benytter tilbudet.

«Det er plass til flere, så det er bare å laste ned appen og begynne å samkjøre,» forteller Kristian Amlie, leder for Carma i Bergen. Til stede på lunsjmøtet var også Statoil, Hansaborg, Avinor, Akersolution, BKK, Emisoft og Carma.

Les mer hos https://carmacarpool.com/bergen/

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: