Stormen åpner dørene

Kulturkvartalet i Bodø, byggene sett fra øst.  Ill. DRDH Architects/Bodø kommune.

Kulturkvartalet i Bodø, byggene sett fra øst.
Ill. DRDH Architects/Bodø kommune.

Lørdag 15. november var det offisiell åpning av Stormen, Kulturkvartalet i Bodø. Carina Olset og Halvdan Sivertsen var vertskap for den storslåtte åpningen, der de fikk selskap av bl.a. kronprins Haakon, Nordnorsk Symfoniorkester, Mari Boine, Leif Ove Andsnes og Kari Bremnes.

REINERTSEN har stått for stål- og betongarbeidet på Stormen som er den største utbyggingen i Bodø kommunes historie. Vi er stolte av å ha bidratt til et så flott bibliotek, teater og konserthus i hjertet av byen. Gratulerer, Bodø!

Åpningen ble direktesendt på NRK. Dere kan se del 1 og del 2 av åpningen her: http://tv.nrk.no/program/MKMF22000114/stormen-aapner-doerene

Les mer om REINERTSEN og Stormen her på bloggen.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: