Infomøte for fagarbeidere

Infomøte for fagarbeidere, Entreprise Trondheim. Foto Lise Sætnan

Infomøte Entreprise Trondheim. Foto Lise Sætnan

 

Torsdag 6. november var det infomøte for  REINERTSENs fagarbeidere i trondheimsregionen på Nova konferansesenter. De fikk  presentert et treningstilbud fra «Klinikk for alle» og status og noen endringer for Entreprise ble gjennomgått.

Treningstilbudet fra Klinikk for alle heter «Kom i form på 10 uker» og alle fagarbeidere i trondheimsregionen kunne melde interesse for å delta. Dette er en flott mulighet for å komme i gang med helsefremmende trening!

I tillegg ga Anton Husøy en generell statusoppdatering for REINERTSEN Entreprise. Han fortalte om pågående tilbudsarbeid og hvordan vi skal opprettholde en dyktig, kompetent og effektiv gruppe fagarbeidere. Noen endringer og ny organisering av fagarbeiderne ble også gjennomgått.

Tilsvarende samling ble holdt i Oslo torsdag 12. november.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: