Murmanskregionens årlige sveisekonkurranse

Deltakerne i sveisekonkurransen i RNWR.

Deltakerne i sveisekonkurransen i RNWR.

REINERTSEN Murmansk var vertskap for den årlige sveisekonkurransen for yrkesskoleelever i murmanskregionen denne uken.

Murmansk industrielle college var arrangør og stod for det praktiske med innkvartering og transport av elevene. REINERTSEN stilte vår sveiseskole og ferdig preparerte prøvestykker til disposisjon. Vi hadde også to av våre ansatte i juryen, Vasili Nikolaevich Makurov og Yuri Kazharaliev fulgte nøye med elevene.

Deltakerne var kvalifisert fra lokale konkurranser fra skoler i Apatity, Montsjegorsk, Olenegorsk og Murmansk. Fjorten 3. års elever ble plukket ut til en teoretisk og praktisk prøve i sveisefaget.

And the winners are.. Første plass gikk til Igor Ageev, andre års student på the Industrial College of Murmansk. Gleb Kadiev som er en ung arbeider og tidligere har studert samme sted, fikk andre plass. Tredje plass ble tildelt Dmitry Pionkov, tredje års student også han fra the Industrial College, Murmansk. REINERTSEN stod for prisene – en hjelm og pakke med personlig verneutstyr.

Vi gratulerer!

Se flere bilder på vår Facebook-side

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: