REINERTSEN, Rejlers og Norconsult utvider sitt samarbeid i store jernbaneprosjekter

 

REINERTSEN, Rejlers og Norconsult vil være med på toget når den fremtidige høyhastighetsjernbanen i Sverige vokser frem. Flere vellykkede prosjekter baner veg for fortsatt suksess. For å kunne tilby et komplett utvalg av tjenester når nye satsninger innen infrastrukturområdet går i gang, utvider vi vårt samarbeid. Nå forsterkes den svensknorske trioen med tyske Deutsche Bahn International (DBI). Sammen tar de et krafttak for å prosjektere og anlegge jernbane for raske tog.

De tre førstnevnte konsulentselskapene arbeider allerede side om side i flere prosjekter, blant annet med forbedringstiltak på strekningen Trelleborg–Lockarp og kapasitets- og sikkerhetsøkende tiltak ved Frykdalsbanen. Selskapene er også involvert i kontaktledningsoppgraderingen mellom Moholm og Falköping.

«I mange av de store satsningene som gjøres for å utvikle vår infrastruktur kreves det at de tekniske konsulentselskapene samarbeider og tar ansvar for helheten,» sier John Minkhe i REINERTSEN.

I 2013 var Rejlers med og ledet arbeidet med å utvikle en systemstandard for ny stambane med høyhastighetstog. DBI har erfaring fra utbygging av høyhastighetsjernbane i Tyskland, Kina og Taiwan. Sammen med REINERTSEN og Norconsult kan et komplett tjenesteområde tilbys på det svenske markedet.

«Det føles helt riktig at vi tar felles tak for å få være med og utvikle høyhastighetsjernbane. Både Sverige og Tyskland lever på et deregulert jernbanemarked med samme type krav og forutsetninger,» sier Laszlo Sarközi i Rejlers.

«Vi kompletterer hverandre og jobber bra sammen. Det vil eksisterende og nye kunder kunne dra nytte av fremover,» forteller Johan Sivengård i Norconsult.

Fremover kommer samarbeidet til å skje under navnet R2N Civil Engineering. I samarbeidet tilbys heldekkende kompetanse innen blant annet anlegg, bro, bygg, landskap, miljø og BEST (bane, el, signal og tele).

For ytterligere informasjon, kontakt:

Laszlo Sarközi, divisionssjef Infra, Rejlers, +46 72 213 82 39 

John Minkhe, till Leder Markedsområde Infrastruktur, REINERTSEN, +47 404 53 111 

Johan Sivengård till leder Markedsområde Veg & Bane, Norconsult, +46 73 079 50 33

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: