Vinnerbilder fra REINERTSEN Bergens fotoklubb

Bildet er tatt av Britt Elin Salt med tema vann.

Bildet er tatt av Britt Elin Salt med tema vann.

Dette bildet var vinneren i REINERTSEN Bergens fotoklubb for juli måned. Hver måned bestemmer gruppa et tema for fotografering og kårer månedens vinner. Her kan dere se månedens vinnerbilde fra april til oktober med tema og fotograf.

Bildene som blir kåret legges på infoskjermer på bergenskontoret i tillegg til sosiale medier. Man kan låne både fotoapparat og fotobøker fra gruppa, og det vurderes å arrangere fotosafari i blant.

«I år har vi holdt to fotokurs: grunnleggende fotografering og Adobe Lightroom,» forteller Tom Egil Dørum som har ledet fotogruppa det siste året. «Kursholder Ole Henrik Kongsvik fra Ok Foto gjorde kursene til en kjempesuksess!»

Har du lyst til å bli med? Ta gjerne kontakt med Tom Egil!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: