Hva kan vi gjøre sammen for å redusere kostnader?

Bildet: det diskuteres før avstemning.

Bildet: det diskuteres før avstemning.

Onsdag i forrige uke møttes representanter fra Statoil og REINERTSENs V&M-organisasjon på Heidrun til workshop. Målet med workshopen var å komme fram til tiltak for effektivisering ved gjennomføring av MOD-prosjekter. Vertskap for workshopen var Svenn Erik Nøklebye, REINERTSENs V&M-leder for modifiksjoner på Heidrun.

Deltakerne jobbet seg gjennom tre gruppeoppgaver: Avgrensing av scope og leveranser, differensiering av modifikasjonsoppdrag og effektivisering av gjennomføring. Alle idèene ble presentert og det kom opp flere interessante forslag. Hver enkelt fikk stemme på tiltakene de hadde størst tro på. Avstemningen sørget for at tiltakene ble prioritert for videre arbeid. De beste tiltakene skal nå bearbeides med tanke på raskest mulig implementering.

Vi takker for en hyggelig og konstruktiv workshop!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: