Argon er månedens HMS-bedrift på Thora Storm.

Bildet: f.v. Rolf Bjarne Aune

Bildet: f.v. Rolf Bjarne Aune og Eirik Rosmo

For å motivere til godt HMS-arbeid kårer Thora Storm-prosjektet månedens HMS-bedrift. I november går prisen til Argon! REINERTSEN gratulerer!

Argon har levert 2,5 RUH per ansatt i november, og vant knepent foran Sørgård og K. Lund. RUH står for rapportering av uønsket hendelse og er et ledd i REINERTSENs HMS- og forbedringsarbeid.

Prosjektleder Rolf Bjarne Aune overrakte diplom til Argons bas Eirik Rosmo på morgenmøtet, og REINERTSEN spanderte kake til lunsj.

Thora Storm-prosjektet er inne i sluttfasen og skal ha fokus på HMS frem til overlevering på nyåret, blant annet ved å fortsette med kåring av månedens HMS-bedrift.

Bildet: f.v. Eirik Rosmo  og REINERTSENs Kirsti Traa.

Bildet: f.v. Eirik Rosmo og Kirsti Traa.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: