Kreative menyer med Anna & Baron

Anna&Baron

Sammen lager Anna og Baron kreative menyer hos REINERTSENs avdeling i Bergen.

 

REINERTSEN i Bergen er heldige som har Anna Nguyen og Alex Baron på kjøkkenet. Sammen lager de menyer med norsk og internasjonal «swung».

Anna har jobbet på REINERTSENs kjøkken siden 2008, og før det 17 år på tradisjonsrike Sundts Cafè på Torgannmenningen. Alex Baron har lang arbeidserfaring fra land som Colombia, Spania, Brasil og England.

«De serverer gode varierte lunsjer, delikat og fristende dandert,» sier Sigrid Fjell Nævdal som er en av de mange fornøyde ansatte.

En dag serverer de torskefilet i kormasaus, tabouleh og couscoussalat, en annen dag risgrøt, saft og pepperkaker. Noe for enhver smak!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: