Julelunsj hos REINERTSEN i Bergen

rebilband_julelunch

Ingen jul uten den tradisjonelle julelunsjen! Julelunsjen ble en suksess hos REINERTSENs avdeling i Bergen 17. desember. Tale ble holdt, julemat fortært og julen ble sunget inn av REINERTSENs husband.  Medarbeidere gjorde lunsjen til et stemningsfullt sammentreff.

Vi har ikke snø, men prøver å komme i julestemning så godt så vi kan allikevel. Noen pynter med juletre, lenker og snøkrystaller, mens andre er fornøyd med minijuletre i glass. I resepsjonen får de ofte spørsmål om den utstilte kronhjorten er en hjort eller et REINsdyr.

God jul til dem som tar tidlig juleferie, til ansatte, leverandører og ikke minst kundene. Hilsen fra bergensavdelingen.

juletrestjerne

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: