Hønefoss videregående skole er overlevert – takk til alle som har bidratt!

Foto: Frode Johansen/Ringerikes blad

Foto: Frode Johansen/Ringerikes blad

Hønefoss videregående skole er nå overlevert med omforent utvidelse av frist for resterende mindre kompletteringer. Det har vært to intense måneder for byggeplassledelsen og underentreprenører. En stor takk til alle for at dette ble gjennomført på en ryddig og profesjonell måte – og det uten skader!

Kun mindre kompletterende arbeider gjøres i julen og utover januar. Våren og sommeren 2015 vil innebære avsluttende utomhus- og gartnerarbeider i stort omfang, i tillegg til rivning av resterende gamle skolebygg og midlertidige bygg.

REINERTSEN har bygd Hønefoss videregående skole på 14 400 m2 til en kontraktsverdi på ca. 300 mill. kr for Buskerud Fylkeskommune. Prosjektet ble vunnet i en pris- og designkonkurranse i samarbeid med HUS arkitekter AS.

God dialog og positiv tone byggherre og byggeledelse imellom har vært en medvirkende faktor til godt resultat, og allerede i november/desember fikk byggherre tilgang til flytte inn møbler og utstyr etter eget ønske. Slik er det bidratt til at skolen blir offisielt tatt i bruk av elever og lærere ved skolestart 5. januar 2015.

Hønefoss vgs. ble kåret til årets HMS-prosjekt 2014 i REINERTSEN. Da smaker det også veldig godt at vi lykkes med overlevering.

Vi håper alle blir fornøyd med skolen!

Vi har flytta inn i ny skole: http://www.honefoss.vgs.no/Nyheter/Skolearet-201314/Vi-har-flytta-inn-i-ny-skole/

Bildekarusell på Byggeindustrien/bygg.no: http://www.ringblad.no/Omvisning_p__nye_H_nefoss_videreg_ende_skole-5-45-7553.html?start=12&serie=0

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: