Magisk juletrefest – «nissen var ekte!»

Juletrefesten i Bergen

Juletrefesten i Bergen

Onsdag denne uken var vi samlet til den tradisjonsrike juletrefesten på kontoret i Trondheim og Bergen. Festkledde og forventningsfulle barn og foreldre koste seg med orkester, juletregange, nissegrøt, pølser, brus, kaffe og kaker.

I år som i fjor kom selveste nissefar på besøk med presanger til stor begeistring for barna: «Nissen var ekte, han hadde ikke strikk i skjegget,» uttalte ett av barna entusiastisk.

På bergenskontoret ble det rett og slett magisk stemning da tryllekunstneren Andini hold på å kappe hånden av mor og dro opp en spill levende kanin fra flosshatten sin!

Begge kontorene forteller om en kveld med full fart med leker og musikk. Alle mann var godt fornøyd og høye på sukker da kvelden var over!

Spente og forventningsfulle jenter.

Spente og forventningsfulle jenter.

Den ekte julenissen kom på besøk med gaver til alle barna.

Den ekte julenissen kom på besøk med gaver til alle barna.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: