REINERTSEN er strålende fornøyd med bredere sivilingeniørutdannelse i Bergen

Hilde, Arnt og Marit er klar til å ta i mot nye ambisiøse, kompetente og handlekraftige kandidater. Bildet er fra karrieremesse tidligere i år.

Hilde, Arnt og Marit er klar til å ta i mot nye ambisiøse, kompetente og handlekraftige kandidater. Bildet er fra karrieremesse tidligere i år.

Onsdag signerte rektorene ved Høgskolen i Bergen, Universitetet i Bergen og NHH en samarbeidsavtale om å tilby en bredere sivilingeniørutdanning i Bergen. Avtalen gir realfags- og teknologistudenter mulighet til å kalle seg sivilingeniør, og de første sivilingeniørene kan uteksamineres allerede i år.

«Utdanningen vi nå får på plass er både solid faglig sett og i høyeste grad etterspurt i regionen. Hva mer kan man ønske seg?» uttalte UiB-rektor Dag Rune Olsen ved signering av avtalen.

REINERTSEN er strålende fornøyde med dette. «Vi ser på det som svært positivt at det blir tilrettelagt for bredere tilbud innen sivilingeniørutdannelse i Bergen. Selv om olje- og gassmarkedet for tiden er rolig, er det alltid interessant med kloke hoder,» forteller Hilde Loodtz, HR-rådgiver i REINERTSEN Bergen. «Vi har gjennom flere år hatt studenter fra høyskole og universitet som har skrevet både bachelor- og masteroppgaver hos oss. Dette samarbeidet har fungert meget bra og vært givende for både oss og studentene!»

Les artikkelen i På Høyden: «Vestlandsk siving på plass»
Les mer om saken i Teknisk Ukeblad: Snart blir det flere sivilingeniørutdanninger i Bergen
Høyskolen i Bergen har delt en artikkel: Satser på siv.ing i Bergen

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: