Ny kontrakt i havn – Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø

Ill. KHR/Studieo 4/PKA.

Ill. KHR/Studio 4/PKA.

REINERTSEN er valgt som vinner av minikonkurransen om rådgiverstøtte RIV til byggherreorganisasjonen i forbindelse med bygging av ny nordfløy ved Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø for Helse Nord.

Vi har gjennom snart fire år jobbet med mange spennende VVS-sykehusprosjekter for Vestre Viken Helseforetak, og på den måten opparbeidet oss meget god kompetanse og konkurransekraft innenfor dette fagområdet. Oppdraget med Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø starter 27.1.15 og avsluttes i 2018. Prosjektet har en investeringsramme på 1,425 milliarder kroner og omfatter 21 400 m².

Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø bygger et nybygg i forlengelse av dagens A-fløy. Fløya vil bestå av seks nye etasjer. Samtidig med utbyggingen foretas renovering av eksisterende A-fløy. Byggeprosjektet gjennomføres for å gi pasientene i Nord-Norge et bedre tilbud innen intensiv og tung overvåking, avansert kreftkirurgi og spesialisert rehabilitering. Det nye arealet skal i tillegg romme poliklinikker og tilrettelegge for moderne behandling og gi gode forhold for utdanning og forskning.

Bygget skal gi plass for:
– Laboratorier
– Intensivmedisin
– Rehabilitering
– Dagkirurgi
– Poliklinikker

Nøkkeltall:

– Ca. 12 900 kvadratmeter nytt areal
– Ca. 8 500 kvadratmeter ombygging
– Grunnarbeid påbegynt oktober 2013
– Byggestart april 2015
– Ferdig 2018
– Investeringsramme 1,425 milliarder

De nye lokalene skal bidra til å styrke regionale funksjoner, øke intensivkapasitet, øke kapasitet for kreftdiagnostikk og kreftkirurgi. Spesialisert rehabilitering flytter inn i A-fløya og det legges tilrette for utdanning og forskning. Poliklinikkene får ny felles inngang på bakkeplan.

Følg byggingen av den nye A-fløyen ved Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø her

Les mer om byggingen på www.unn.no/vibyggernytt

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: