Ny sertifisering: Prosjektering av automatiske slokkesystemer – sprinkler

Mads Bakkeng fra VVS-gruppen i Oslo har bestått kurs innen FG-900.

Mads Bakkeng fra VVS-gruppen i Oslo har bestått kurs innen FG-900.

Fjorårets viktigste satsinger for VVS-gruppen i REINERTSEN Oslo er fullført! Mads Bakkeng har gjennomført kurs innen FG-900 (prosjektering av automatiske slokkesystemer – sprinkler) ved Teknologisk Institutt i Haugesund, og han har bestått eksamen. Dette var en av de aller viktigste satsingene for gruppen i 2014, som allerede har gjennomført to store prosjekter utelukkende innenfor faget. Med denne sertifiseringen er vi enda et skritt nærmere målet om å bli en foretrukket leverandør av slike tjenester, og vi ser svært lyst på mulighetene som byr seg i 2015.

Med denne sertifiseringen er vi nå i stand til å prosjektere alle slike anlegg selv, uavhengig av kundekrav, noe som gjør oss i stand til å møte et potensielt stort fremtidig marked som følge av forventede endringer i offentlige myndighetskrav. For å sikre den fremtidige satsingen kommer vi til å sertifisere ytterligere en person på FG-900 i løpet av 2015.

Gratulerer så masse til Mads Bakkeng og VVS-gruppen!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: