Grunnarbeidene på Ullerntunet er godt i gang!

Foto: Roger Eriksen/REINERTSEN

Foto: Roger Eriksen/REINERTSEN

Ullerntunet bo- og omsorgssenter er i godt i gang i Oslo, og flere av våre medarbeidere vil få dette som arbeidssted gjennom året. Første spadetak ble tatt i høst, og REINERTSENs egen VA-avdeling er i gang med grunnarbeidene. Hele administrasjonen har flyttet inn i brakkene på byggeplassen.

Det er gravd og flyttet mye masser, og spregning av tomten går for fullt. Datalinjene i riggen er etablert og de fleste i organisasjonen har funnet sine kontorer. Byggegjerdet er ferdig og tomten er fysisk lukket. Under gravearbeidene har det dukket opp en del forurensede masser som har gjort det nødvendig med en god del prøvetaking og behandling av dette, noe som igjen har forårsaket at vi er litt etter plan.

Les mer om byggingen på Ullerntunet bo- og behandlingssenter på bloggen vår: https://reinertsenas.wordpress.com/
Se flere bilder på vår Facebook-side: http://on.fb.me/15F9gAt

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: