Samkjøring for bedre luftkvalitet i Bergen!

Ill.foto fra samkjøringsmøte i REINERTSEN Bergen.

Ill.foto fra samkjøringsmøte i REINERTSEN Bergen.Bergen var den mest forurensede byen i Europa i 2010. Kan vi snu denne trenden?

Denne uken ble det gjort et historisk vedtak om samkjøring i Bystyret i Bergen:
Bystyret ønsker å stimulere til økt samkjøring. Bystyret ber byrådet om å vurdere å gi fritak for betaling av bompenger for personbiler som brukes til samkjøring med en godkjent applikasjon eller elektronisk registrering. Fritaksprosent kan vurderes i sammenheng med antall passasjerer i bilen.

REINERTSEN Bergen har vært en av de mest aktive bedriftene i Bergen med samkjøring til og fra jobb. Vi er glade for nyheten og håper enda flere støtter opp om kampanjen Spontan Samkjøring fra Statens vegvesen for å bedre byluften og få mindre kø i Bergen!

Bli med ved å laste ned applikasjonen Carma Carpooling for å bestille samkjøringstur, annonsere ledige seter og registrere turene. Selv om man samkjører fra før så oppfordrer vi til også å registrere turene, det kan lønne seg!

Carma frister med januarkampanje og premier for de som samkjører og registrerer dette i januar.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: