Alstad Maskinbedrift AS er månedens HMS-bedrift på City Nord

Bildet: f.v. Hanne Linge, REINERTSEN, Kenneth Bruun, Alstad AS og Kristian Riddervold Andreassen, REINERTSEN.

Bildet: f.v. Hanne Linge, REINERTSEN, Kenneth Bruun, Alstad AS og Kristian Riddervold Andreassen, REINERTSEN.

REINERTSEN har begynt å kåre månedens HMS-bedrift på City Nord for å holde fokus på HMS på byggeprosjektet. Den første vinneren ble Alstad Maskinbedrift AS!

Formann Kenneth Bruun hos Alstad fikk overlevert diplom på dagens morgenmøte og REINERTSEN serverte kake.

Vi gratulerer og deler ut heder og ære!

Allerede i november 2015 åpner Nordlands største kjøpesenter City Nord i Bodø med 100 nye butikker. REINERTSEN har totalentreprise på de 25 000 kvadratmetene til en verdi på over 300 millioner eks. mva.

Les mer om City Nord-prosjektet her på bloggen vår.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: