Nytt videoovervåkningsanlegg på Oslo bussterminal

Oslo bussterminal.

Oslo bussterminal.

REINERTSEN Oslo har fått bestilling på et nytt og spennende oppdrag gjennom sin rammeavtale med @Akershus fylkeskommune.

Oslo bussterminal er landets største bussterminal. Her er det mer enn 1000 avganger for regionale busser og langdistansebusser på en vanlig hverdag. Terminalen har et døgnåpent venteområde og følgelig behov for videoovervåkning (ITV). Gode kameraer bidrar til bedre sikkerhet for brukerne samt bevis ved innbrudd, ran eller hærverk. Fylkeskommunen er avhengig av teknisk gode og pålitelige systemer. Dagens videoovervåkningsanlegg er utdatert og modent for oppgradering/utskiftning.

REINERTSEN Oslo seksjon Energi og teknikk skal kartlegge dagens situasjon og utarbeide anbudsunderlag for et nytt og moderne videoovervåkningsanlegg med stor digital lagringskapasitet. Vi har også fått opsjon på oppfølging i byggetiden.

Vi gratulerer!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: