Thora Storm er overlevert med glans!

201502_Thora%20Storm%20ferdigstilt_Kirsti%20Traa%20(14)
REINERTSEN overleverte nye Thora Storm videregående skole til Sør-Trøndelag fylkeskommune fredag 6. februar.

Skolen taes i bruk i uke ni og er dimensjonert for 850 elever og 150 lærere og andre ansatte, består av 8332 m2 nytt bygg og 2994 m2 rehabilitert bygg.

REINERTSEN vant prosjektet i en pris- og designkonkurranse sammen med HUS arkitekter AS, K. LUND AS, Argon Elektro AS og Hamstad AS.

Det nye bygget inneholder idrettshall, kantine og store, sentrale fellesareal i tillegg til klasserom og administrasjon. Nybygget er levert etter passivhusstandard og forskriftskravet ble oppfylt med glans.

Våren 2015 ferdigstilles utomhusarbeider som vil gi skolen flotte uteområder.

Det har vært et tett og godt samarbeid med byggherre. Beslutningsveiene har vært korte og effektive. I god samspillsånd har vi løst utfordringer sammen etter hvert som de har dukket opp. Byggherre har vist handlekraft og vi er svært fornøyd med at samspillsmodellen har fungert som forutsatt. På tross av kort byggetid har vi hatt ro til å fokusere på arbeidet.

REINERTSEN er stolte av jobben som er lagt ned, og overleverer et prikkfritt bygg som Sør-Trøndelag fylkeskommune er godt fornøyd med!

Torsdag 26. februar er første skoledag for elever og ansatte i ny skole. Samme kveld er det åpen skole for potensielle nye elever kl. 18-20. Torsdag 12. mars kl. 18-20 er det åpen skole for alle interesserte.

Velkommen til den nye skolen, vi håper alle blir fornøyde!

Se flere bilder her: http://on.fb.me/1DhcEyA

201502_Thora Storm ferdigstilt_Kirsti Traa (11)

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: