REINERTSEN gjennomfører EPCM-kontrakt på Mongstad

Bilde: Mongstad. Foto: Øyvind Hagen, Statoil ASA.

Bilde: Mongstad. Foto: Øyvind Hagen, Statoil ASA.

Statoil ASA har tildelt REINERTSEN en EPCM-kontrakt for ombygging av Unit 800 på Mongstad-raffineriet.

Prosjektets mål er å bygge om avsvovlingsanlegget slik at det kan produsere diesel med et lavt svovelinnhold samt å øke kapasiteten med 12 %.
Prosjektet er allerede startet og utføres ved REINERTSENs kontor i Gøteborg med noen ressurser tilført fra kontoret i Trondheim. Prosjektet omfatter detaljprosjektering, innkjøp og construction management. Ombyggingen vil i hovedsak gjennomføres mens anlegget er i drift, og skal være ferdig i september 2016.

REINERTSENs kontor i Gøteborg har lang erfaring fra raffineriprosjekter i Sverige og allerede våren/sommeren 2014 ble FEED-studien for dette prosjektet utført der.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: