Årets fotograf i REBIL Foto Bergen 2014 er kåret!

Bilde: vinnerbildet i REBIL Foto i Bergen. Foto: Britt Elin Salt

Bilde: vinnerbildet i REBIL Foto i Bergen. Foto: Britt Elin Salt

REBIL Foto i Bergen har gjennom året arrangert konkurranser med månedstema. Vi kom sent i gang, men rakk å få til hele ni konkurranser med vinnere i løpet av 2014. Nå har vi kåret en hovedvinner som har fått den gjeve tittelen «Årets fotograf i REBIL Foto Bergen 2014».

Vinnerbildene fra konkurransene gjennom året ble sendt til en ekstern jury som fikk i oppgave å rangere bildene fra en til ni hvor en er best. De fikk også i oppgave å komme med noen kommentarer til de tre beste bildene. Juryen glimtet til og kommenterte samtlige bilder noe som har gitt mersmak for medlemmene. Juryen bestod av følgende:

– Ole Henrik Kongsvik, innehaver av kursvirksomheten OK foto vår faste kursleverandør.
– Berge Skåtun, Fotograf og forfatter av boken Mitt Fusa.
– Irén Tvedt Asbjørnsdatter Færevaag, fotograf, tegner og innehaver av Tegnekroken – ITAF.

Med tanke på nåværende situasjon så vi det best å ta kåringen over e-post da vi så for oss at det kom til å bli vanskelig å samle gjengen på kort varsel. Det ble spenning i rekkene da resultatet av kåringen ble sendt ut stykkevis og delt på e-post. Først ble det sendt ut en e-post som inneholdt alle bildene i tilfeldig rekkefølge sammen med kommentarene. Senere på dagen kom det en e-post med avsløring av tredjeplassen. Plassen gikk til Britt-Elin Salt som fikk en delt plassering med seg selv og tolv poeng.

På slutten av dagen ble det sendt ut e-post med andreplassen. Dette ble også en delt plassering med elleve poeng til Tom Egil Dørum og Cathrine Hopen.

Vinneren ble avslørt dagen etter. Leder av klubben ordnet en liten dekkhistorie og ble sittende sammen med vinneren til e-posten med vinneren kom.Vinneren satt med et inntrykk av at seieren gikk til en helt annen. Gleden ble stor når vinnermailen kom og det stod Britt-Elin Salt (bildet)!

Britt-Elin vant den gjeve tittelen og et gavekort på bruk av fotostudio med instruktør.

Britt-Elin har vært svært aktiv i klubben og har glimtet til med flere seire. Hun har vunnet hele fire av ni månedstemakonkurranser. Seieren er velfortjent og vi kan ikke annet enn å gratulere!

Nå satser vi på minst like stor innsats i 2015 både fra Britt-Elin og resten av den supre gjengen i REBIL Foto Bergen.

Ønsker du å bli medlem i REBIL Foto Bergen kan du ta kontakt på rebilfotobergen@gmail.com

Vinnerbildene kan dere se her: http://on.fb.me/1A2HbdJ

Bildet: Britt Elin Salt,en glad vinner.

Bildet: Britt Elin Salt,en glad vinner.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: