Se den nye skolen!

Foto: Morten Ask/REINERTSEN.

Foto: Morten Ask/REINERTSEN.

«Byens stolthet», nye Hønefoss videregående skole har vært i bruk i noen uker nå, og elever og ansatte ser ut til å være fornøyde med skolen REINERTSEN har bygd.

Rektor Olav Bråthen tror flere fra Hadeland velger å studere på den nye skolen til høsten. Skolen har 150 ledige plasser til høsten og med en allerede full Hadeland videregående skole kan Hønefoss være et godt alternativ.
REINERTSEN har totalentreprise på skolen i et samspillsprosjekt med Fylkeskommunen og HUS Arkitekter. Skolen skal være helt ferdig til høsten og da blir det offisiell åpning.

Se videoopptak fra runde på den nye skolen gjort av avisen Hadeland: http://www.hadeland.no/tv/Video__Nye_H_nefoss_videreg_ende_skole-3-3A7E61C7.html

Les mer om REINERTSENs jobb på Hønefoss videregående skole her på bloggen vår samt på nettsiden vår: http://www.reinertsen.no/store-landprosjekter/prosjekt…

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: