REINERTSEN tilbakelegger distansen «Fra Bergen til Kirkenes på 40 dager» – er du med?

Bildet: øverst fra venstre Marit Eggen, Gisela Helen Fuentes. Nederst fra venstre: Alakbar Ismayilov, Sveinung Polden og Ole Petter Ones.

Bildet: øverst fra venstre Marit Eggen, Gisela Helen Fuentes. Nederst fra venstre: Alakbar Ismayilov, Sveinung Polden og Ole Petter Ones.

REINERTSEN Bergen har meldt seg på konkurransen «fra Bergen til Kirkenes på 40 dager»

Konkurransen arrangeres av sprekere.no og iLaks og er en lagkonkurranse for bedrifter som går fra 20. februar til 31. mars. Målet for lagene er å komme seg 2 200 kilometer i løpet av 40 dager, tilsvarende distansen fra Bergen til Kirkenes. Deltakerne kan gå på ski, gå til fots, sykle eller løpe. Dette betyr at for et lag med seks personer må hver person tilbakelegge 9,16 km hver dag.

REINERTSENs bedriftsidrettslag (REBIL) i Bergen har meldt på tre lag i år:
– «Instrumentgjengen»: fire deltakere
– «Med og uten oljeperm»: seks deltakere
– «Team Completion»: seks deltakere.

Ved å opprette bruker på sprekere.no kan du følge med på ledertavlen for å se hvordan lagene i din bedrift ligger an i konkurransen. Sprekere er kompatibel med Endomondo, RunKeeper og Strava.

«Å kunne sammenligne seg og sine turer med andre er gøy og motiverende, » sier Marit.

Sveinung skal delta på Bergen City Marathon og ser på «Bergen til Kirkenes» som god trening.

«Det er alltid gøy å konkurrere mot andre og spesielt i lag og på tvers av bedrifter,» mener Gisela.

«Det er et fint påskudd for å komme seg ut og i aktivitet, og spesielt nå som det blir lysere og mer vårlig,» sier Alakbar.

Det blir trukket en vinner blant alle lagene som klarer å nå målet, og i tillegg vil det trekkes en vinner internt blant lagene i REINERTSEN.

Vi heier på våre spreke kolleger og gleder oss til å følge med!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: