Temakveld hos REINERTSEN 21.4. kl. 19: Gode beslutninger. Om HR, kommunikasjon og ledelse v/Nils Tore Meland

HR-rådgiver Lucie  Sunde-Eidem gleder seg tii besøk av Nils Tore Meland.

HR-rådgiver Lucie Sunde-Eidem gleder seg tii besøk av Nils Tore Meland.

REINERTSEN Trondheim har den glede å invitere til temakveld med foredrag: Gode beslutninger. Om HR, kommunikasjon og ledelse v/Nils Tore Meland tirsdag 21. april kl. 19 på Brattøra.

«In any moment of decision, the best thing you can do is the right thing, the next best thing is the wrong thing, and the worst thing you can do is nothing.»
– Theodore Roosevelt

Det går ikke en dag uten at vi tar beslutninger. Små som store. Forskning tyder på at mer enn halvparten av de viktige beslutningene vi tar slår feil. Vi velger for raskt eller for tilfeldig. Vi vegrer oss og venter. Eller vi lar være. Vi baserer oss på for mye, for lite eller gal informasjon. Dette er interessant for alle. Enten vi er ledere eller medarbeidere.

Vi er veldig glad for at Nils Tore Meland kommer og tar oss med på veien mot en god beslutning tirsdag 21.april kl.19 på Brattøra.

Meld deg på ved å klikke «Bli med» på arrangementet vårt!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: