Nye Thora Storm vgs får skryt i Byggeindustrien!

20141210_Thora Storm nærmer seg_05_some

Nye Thora Storm videregående skole får skryt i Byggeindustrien/bygg.no denne uken:

«I slutten av februar kunne elevene flytte inn i nye Thora Storm videregående skole på Kalvskinnet i Trondheim, der Reinertsen har gjort en god jobb både med å rehabilitere de gamle lokalene og bygge en helt ny skolebygning. … For å ha sagt det med en gang, det er imponerende hva Reinertsen sammen med samarbeidspartnerne HUS arkitekter AS, Argon Elektro, Hamstad AS og K. LUND AS har klart å plassere på den begrensede tomten,» skriver Byggeindustrien.

REINERTSEN og HUS Arkitekter har jobbet sammen i omkring 15 år med slike konsepter innenfor skolesektoren. Vi er stolte over samarbeidet og prosjektet, og takker for godordene vi høster i media om dagen.

Les hele artikkelen her: Thora Storm vgs
Se timelapse av byggingen av skolen laget av Øyvind Nilsen: http://www.adressa.no/tv/?id=29727&autoplay=1

Torsdag 12. mars kl. 18-20 åpner skolen dørene for at alle interesserte kan få se den nye skolen. Er du tidligere elev, tidligere ansatt, nabo eller rett og slett bare ønsker å se den nye skolen, – så er du hjertelig velkommen!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: