Visste du at vi har en pensjonistforening i REINERTSEN?

På bildet ser vi Jorid og Jon Grønli, Per Sende og Jorid Sjømark på vår hurtigrutetur Trondheim – Bergen – Trondheim i 2014.

På bildet ser vi Jorid og Jon Grønli, Per Sende og Jorid Sjømark på vår hurtigrutetur Trondheim – Bergen – Trondheim i 2014.

Pensjonistforeningen i REINERTSEN Trondheim møtes jevnlig til møter, turer og foredrag. De har nylig hatt årsmøte med servering av skrei, lever og rogn og. Denne våren skal bl.a. Øystein Wiggen fortelle om og vise filmer fra REINERTSEN Land. Det vil også bli arrangert busstur Trondheimsfjorden rundt.

«Vi arbeider med å få foredragsholdere som er informative med hensyn til både helse og samfunnsutvikling for øvrig. Vi prøver også å ha tilbud om turer både til utlandet og innenfor trøndelagsregionen,» skriver Elsa Jacobsen, leder i pensjonistforeningen.

Pensjonistforeningen (Anlegg) i REINERTSEN ble stiftet 2. mars 2000. I starten var det først og fremst medlemmer fra AS Anlegg eller REINERTSEN Anlegg som deltok. REINERTSEN Engineering hadde også en pensjonistforening som het Solnedgangen. Da anleggsgjengen flyttet fra Fossegrenda til Leiv Eiriksson senter, ble foreningene slått sammen

Du kan melde deg inn i pensjonistforeningen ved avgang, det være seg uførepensjon eller alderspensjon. Pensjonistforeningen sender brev og inviterer alle som de vet går av med pensjon i alle divisjoner med nærhet til Trondheim.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

One Response to Visste du at vi har en pensjonistforening i REINERTSEN?

  1. Jan Olav Vold ( sønn av Olav Sæternes ) says:

    Tusen takk for oppmerksomheten på min 80 årsdag

    mvh
    Olav Sæternes

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: