Anja Musland studerer lederutvikling i REINERTSEN

Bildet: Anja Musland (foto privat)

Bildet: Anja Musland (foto privat)

Anja Musland (25) arbeider med en masteroppgave om lederutvikling i samarbeid med REINERTSEN denne våren. Masteroppgaven skrives i forbindelse med Anjas studier innen Human Resource Management på Copenhagen Business School (CBS) i København.

«Jeg ønsker å finne ut hvordan REINERTSENs modulbaserte lederutviklingsprogram fungerer, hvordan det oppleves og i hvilken grad programmet har en effekt som er relevant for ledernes arbeidshverdag,» forteller Anja.

«REINERTSENs modulbaserte lederutvikling har et overordnet mål om å trygge våre ledere slik at de er bedre rustet til å møte virksomhetens utfordringer. Programmet er nytt og utviklet med utgangspunkt i våre overordnede mål. Gjennom teori, diskusjoner og praktiske caser ønsker vi å utvikle våre ledere.

Innholdet i den modulbaserte lederutviklingen må selvsagt kontinuerlig tilpasses våre utfordringer. Dette skal ha en effekt på både resultat-, organisasjons- og individnivå.

Anjas arbeid blir derfor til stor hjelp og jeg er svært glad for å være hennes veileder. Dette blir en lærerik prosess for begge parter,» kommenterer Lucie K. Sunde-Eidem som er ansvarlig for REINERTSENs lederprogram på Landsiden.

I arbeidet ser hun på de to modulene som har blitt gjennomført av flest ledere: Modul 1 – «Organisasjon og ledelse» og modul 7 – «Personalledelse». Det blir en kvalitativ studie av ledernes subjektive meninger og opplevelse av lederutviklingsprogrammet. Anja skal intervjue gruppe-, avdelings- og seksjonsledere i REINERTSEN. Hun har ønskelisten med 10-12 informanter klar. Vi håper lederne vil la seg intervjue og at Anja får konstruktive svar til oppgaven sin samt at vi får innspill til REINERTSENs lederutviklingsprogram.

Anja kjenner REINERTSEN fra før. Våren 2014 hadde hun praksis på REINERTSENs HR-avdeling i Trondheim hvor hun jobbet med rekruttering. Arbeidsoppgavene omfattet bl.a. screening, intervju, referansesjekk, generell kvalitetssikring og bedriftspresentasjon på NTNU. Etter praksisen fikk hun også sommerjobb hos oss.

Anja synes samarbeidet med REINERTSEN har fungert bra: «Jeg er veldig takknemlig for mulighetene jeg har fått her. Jeg har lært mye av de dyktige damene på HR-avdelingen og har fått god oppfølging, spesielt under praksisen. Med masteroppgaven blir det mer selvstendig jobbing.»
Anja har lyst til å jobbe med strategisk HR, leder- og kompetanseutvikling etter fullført mastergrad.

Vi ønsker henne lykke til med masterinnspurten og håper hun har fått et godt grunnlag sammen med REINERTSEN!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: