Norskehavskonferansen – norsk petroleumsvirksomhets betydning og fremtid

Sør-Trøndelag fylkeskommune, Nord-Trøndelag fylkeskommune, Stjørdal kommune og Trondheim kommune eier konferansen. Gjennomføringen skjer i samarbeid med programkomiteen, Midnor CNI AS og SNF Arrangement.

Sør-Trøndelag fylkeskommune, Nord-Trøndelag fylkeskommune, Stjørdal kommune og Trondheim kommune eier konferansen. Gjennomføringen skjer i samarbeid med programkomiteen, Midnor CNI AS og SNF Arrangement.


REINERTSEN med Thomas Reinertsen sitter i programkomiteen for og deltar i dag på Norskehavskonferansen som arrangeres på Scandic Hell, Stjørdalen. Konferansen tar opp norsk petroleumsvirksomhets betydning og er en viktig møteplass for nettverksbygging, kunnskapsinnhenting og informasjon om muligheter for næringslivet i Norskehavsregionen.

I år er det fokus på kostnadskutt, prisfall, innstramming og reduserte investeringer, men fortsatt er petroleumsnæringen landets viktigste og mest lønnsomme næring, og det vil den være i tiår framover. Fortsatt er aktiviteten på et historisk høyt nivå, men vil det fortsette? Jonas Gahr Støre, Hans-Wilhelm Steinfeld og Jannicke Nilsson fra Statoil vil gi sine svar på om vi står foran en varig nedgang eller om det bare er en liten bølgedal.

Nå skal ett av Norges største oljefelt, Johan Sverdrup, bygges ut og vil skape verdier for fellesskapet på størrelse med et statsbudsjett. Pil og Bue var det mest spennende funnet på norsk sokkel i 2014. Kan landsdelens næringsliv få oppdrag? Maria er et annet spennende prosjekt med gode muligheter for regionens næringsliv. Midt-Norge har mange spennende bedrifter som er verdensledende innen teknologi og vi vil få høre mer om spennende satsninger fra teknologihovedstaden.

Les mer om Norskehavskonferansen og årets tema og program: http://www.norskehavskonferansen.no/

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: