REINERTSEN besøker indøkerne på NTNU

På bildet ser vi Kristian som presenterer REINERTSEN AS for morgendagens ledere.

På bildet ser vi Kristian som presenterer REINERTSEN AS for morgendagens ledere.

REINERTSEN med Kristian Reinertsen og Lucie Sunde-Eidem holder forelesning for studentene på Industriell økonomi og teknologiledelse (ind. øk.) på NTNU Gløshaugen i dag.

Programmet i dag:
Kl. 10.15 – 11.30: Generell info om bedriften, organisasjonskart, strategi og struktur v/Kristian Reinertsen.
11.45-13.00: Presentasjon om personalarbeid, organisasjonskultur og lederutvikling v/Lucie Kathrine Sunde-Eidem.

REINERTSEN er case i faget Organisasjonsteori og selskapsrett for studenter i 1. klasse på ind. øk. Om to uker kommer studentene på besøk til oss på hovedkontoret vårt på Leiv Eiriksson senter. De skal også få se et prosjekt vi har gjort i Trondheim, Thora Storm videregående skole. Les om REINERTSENs bygging av Thora Storm

Lucie innrømmer at prestasjonsangsten kommer snikende før forelesning for nesten 150 «creamdelllacream»-studenter som hun kaller de, men mest av alt gleder hun seg til å møte så mange dyktige studenter.

Så var det Lucies tur.

Så var det Lucies tur.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: