Prolongering av rammeavtale med Oslo kommune – Klima- og energifondet

Ill. Katerina M. M. Lightfoot for REINERTSEN AS.

Ill. Katerina M. M. Lightfoot for REINERTSEN AS.

Oslo kommune benytter seg av opsjonen om å forlenge kontrakten med ett år til 31.8.16.

REINERTSEN AS ved Energi- og miljøgruppen i Oslo er operatør for tilskuddsordningen til Klima- og energifondet som forvaltes av Oslo kommune Bymiljøetaten Enøk. Klima- og energifondet er på ca. 470 mill. kr og blir brukt til å gi tilskudd og lån til gjennomføring av enøktiltak i private boliger, sameier og næringsbygg. Som operatør for fondet er hovedoppgavene våre rådgiving og saksbehandling, opplæring og kursing, rapportering, klimaregnskap, utredninger, FoU og pilotprosjekter.

Som operatør er vi er hovedkontaktpunkt mot søkere og byggeiere, vi utøver saksbehandling og gir energifaglig rådgivning for både små husholdninger, sameier og næringsbygg i forbindelse med søknader, ferdigmeldinger og kvalitetssikring av enøkanalyser. Vi arrangerer informasjonskvelder, utarbeider annonser og informasjonsmateriale, utvikler Facebook-siden til fondet, gir kurs i energioppfølgingssystem, godkjenner enøkkonsulenter for tilskuddsordningen, utarbeider klimaregnskap for Oslo kommune og rapporterer data om søknader, utbetalinger, besparelser, Co2-reduksjon og annet fondet har oppnådd på månedsbasis til kommunen.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: