Indøkerne inntar REINERTSEN AS

Bildet: Studentene inntar REINERTSENs hovedkontor på Brattøra i Trondheim.

Bildet: Studentene inntar REINERTSENs hovedkontor på Brattøra i Trondheim.

Forrige uke holdt REINERTSEN forelesninger for «indøkerne» oppe på NTNU. Denne uka har vi vært så heldige å ha flere delegasjoner av studenter på besøk på hovedkontoret vårt her nede på Brattøra.

Det startet mandag morgen med melding fra resepsjonen: «Lucie, du har besøk. 70 studenter fra NTNU venter på deg i resepsjonen».

Studentene er fra sivilingeniørlinjen industriell økonomi og teknologiledelse på Gløshaugen hvor REINERTSEN stiller som case for førsteklasse i år.

Besøket her på Piren inneholdt omvisning på kontoret før vi busset bort til Thora Storm videregående skole som REINERTSEN har bygd og overlevert med glans tidligere i år. Vi tok en rundtur på skolen og fikk en presentasjon av byggeprosessen av prosjektleder Rolf Bjarne Aune.

Les mer om Thora Storm her på bloggen vår

Vi håper studentene satte pris på et innblikket i hverdagen vår, vi satte i alle fall pris på besøk!

Prosjektleder Rolf Bjarne Aune presenterer byggeprosessen med Thora Storm vgs.

Prosjektleder Rolf Bjarne Aune presenterer byggeprosessen med Thora Storm vgs.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: