Ledersamling for Divisjon Engineering Land: Vi leverer med stolthet!

På bildet ser vi Mats Hörnfeldt, Siri Hunnes Blakstad, Asgeir Jørgensen , John Minkhe. Helge Berset. Magnus Sundling, Mathias Thorsson, Örjan Bryggö, Merete Kvidal, Timon Linderud, Aida Ploskic, Anna Olsson og Arnfinn Hardersen.

På bildet ser vi Mats Hörnfeldt, Siri Hunnes Blakstad, Asgeir Jørgensen , John Minkhe. Helge Berset. Magnus Sundling, Mathias Thorsson, Örjan Bryggö, Merete Kvidal, Timon Linderud, Aida Ploskic, Anna Olsson og Arnfinn Hardersen.

Divisjon Engineering Arkitekt Land (DEAL) har hatt ledersamling ved vårt kontor i Malmø.

Det er relativt sjelden at hele ledergruppen i DEAL møtes fysisk, stort sett jobber vi sammen på video. Derfor ble det spennende, lange og intense dager da vi traff hverandre i Malmø. Agenda for samlingen var kvalitet og forretningsutvikling. Det produseres mye godt i DEAL, men vi vil fortsette å jobbe med vår ambisjon om å levere med stolthet. Vi setter derfor i gang et kvalitetsprogram. Dette arbeidet skal ledes av Reidar Gjersvik som er nyansatt i DEAL for å jobbe med blant annet videreutvikling av våre samarbeidsprosesser og –verktøy.

Etter ledersamlingen rakk vi også en byvandring med Malmøkontorets Lotta Hjern som guide. Vi så blant annet Rådmansgatan som REINERTSEN har detaljprosjektert for ombygging med bedre trase for buss. Utbyggelsen av Rådmansgatan ble innviet i mars 2014.

«Det er utrolig artig å se bredden av våre prosjekt i DEAL. Det siste året har divisjon Engineering Arkitekt Land vunnet mange spennende prosjekter. Vi har virkelig etablert oss godt i et nytt marked innen arbeidsplassutforming. Nytt regjeringskvartal og Kripos er noen eksempler på spennende prosjekt vi har vunnet. Vi har enormt mye tverrfaglig kompetanse, det skal vi være stolt av, sier Siri Hunnes Blakstad, leder for DEAL Norge og Sverige.

201503_Ledersamling og befaring Malmø_Lucie 2

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: