Den siste fredagskaken deles mellom Engineering og Entreprise i REINERTSEN AS

F.v. Anne Cecilie fra Engineering og Roger fra Entreprise er begge glade i kake.

F.v. Anne Cecilie fra Engineering og Roger fra Entreprise er begge glade i kake.

18 år etter REINERTSEN AS kjøpte AS Anlegg deles den siste fredagskaken mellom Divisjon Engineering Land og Entreprise i REINERTSEN. På disse årene har vi lagt utallige prosjekter innen bolig, industri, vei og anlegg bak oss. Sammen med den handlekraftige gjengen fra Entreprise har tegninger og beregninger blitt til virkelighet!

«Sammen har vi satt små og store avtrykk i samfunnet, fra helt nord til helt sør i landet. Skoler, sykehus, fotballstadioner og boliger. Sammen har vi fått lov til å være med å bygge et lite stykke Norge. Det har vært et dynamisk samarbeid mellom divisjonene, men det går ikke an å samle ulike interesser og ulike fag uten å forstå at det blir utfordringer. Det hører faktisk med, og det er nettopp i brytningen mellom ulike disipliner og tilnærmingsmetoder den unike løsningen skapes,» sier Lucie Sunde-Eidem, HR-ansvarlig for Engineering Land.

Lucie trekker også fram at noe av det Engineering har satt mest pris på med gjengen fra Entreprise er den direkte tonen. De brenner ikke inne med noe. Direkte og tydelig er gode kvaliteter, så lenge en finner konstruktive løsninger, og det har vi jo stor sett alltid gjort, smiler hun.

Divisjonsdirektør i Engineering Land Arkitekt, Siri Hunnes Blakstad avslutter med noen velvalgte ord:

«Kjære Entreprise. Det er alltid trist når noen flytter hjemmefra. Men dagen er kommet for at dere skal ut i verden. Som søsken flest har vi hatt våre feider, men det har aldri vært tvil om at vi har satt stor pris på dere. Vi har lært og opplevd så mye sammen – og det kommer vi til å ta med oss videre selv om dere nå skal bo bak en annen dør og logo.

Vi ønsker dere lykke til – og kommer faktisk til å savne dere – Rart med det!»

Lucie Sunde-Eidem, HR-ansvarlig for Engineering Land var en av dem som holdt innlegg i dag.

Lucie Sunde-Eidem, HR-ansvarlig for Engineering Land var en av dem som holdt tale i dag.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: