REINERTSEN inngår som en lokal aktør for Ayesa på EPC Ski

Illustrasjon: Nye Ski stasjon. Eier av ill. Jernbaneverket/Multiconsult.

Illustrasjon: Nye Ski stasjon. Eier av ill. Jernbaneverket/Multiconsult.

REINERTSEN har inngått kontrakt med det spanske rådgiverfirmaet Ayesa som har rådgiveroppdraget på et av delprosjektene på Follobanen, EPC Ski. REINERTSEN skal bidra med lokal kunnskap og fagekspertise innenfor definerte områder.

REINERTSEN har inngått kontrakt med det spanske rådgiverfirmaet Ayesa. Ayesa er rådgiver for entreprenøren OHL (Obrascón Huarte Lain S.A) som har blitt tildelt en av kontraktene på Follobanen, EPC Ski. Follobanens delprosjekt i Ski omfatter arbeidene på den 1,5 km lange dagstrekningen mellom Langhus og Ski og bygging av nye Ski stasjon. Follobaneprosjektet i regi av Jernbaneverket er det største samferdselsprosjekt i Norge i nyere tid, og bygges for hastighet opp mot 250 km/t og en levetid på minst 100 år. REINERTSENs oppgave er å bidra med norsk kunnskap, som en lokal aktør og støtte for Ayesa innenfor flere fagområder.

Prosjektet blir spennende å jobbe på både i forhold til kompleksitet og størrelse!

Lenker:

Jernbaneverket: Kontrakten for EPC Ski er signert.

Entreprenøren: OHL wins the EPC Ski contract for 290 million euros

Bygg.no: Kontrakten for EPC Ski er signert.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: