REINERTSEN på Norges tak!

12087295_10153079956591867_6728291621808448990_o

REINERTSENs bedriftsidrettslag (REBIL) i Trondheim ønsket å bidra til at alle medarbeidere startet høsten 2015 med ny og positiv giv! REBIL inviterte derfor til et høstarrangement på Dovrefjell, «Norges tak» helga 25.-27. september.

På programmet stod både fisketur, tur til Snøhetta og moskussafari. Turen startet med overnatting på Hjerkinnhus fra fredag til lørdag. Lørdag morgen delte vi oss, noen dro på fisketur og andre videre inn til Snøheim og Snøhetta.

«Det var en fantastisk tur med jobb! Hele 27 stykker ble med oss og det er vi kjempefornøyd med», sier Tommy Lien som er leder for REBIL. «De fleste gikk opp til Stortoppen som er hovedtoppen på Snøhetta, mens tre tøffinger gikk til Vesttoppen og vurderte muligheten for traversen. Men værgudene var ikke helt med oss som ville til topps: Vi fikk godt med minusgrader og opp til stiv kuling som ga et vel tøft snødrev. Traversen var også tykt isbelagt, så topptur var tøft nok denne dagen!

Det var helt innafor å snu denne dagen, men de som kom til toppen var selvsagt veldig fornøyde med det. Uansett om folk kom opp eller ikke, så var et bare trøtte og salige ansikter å se ved middagsbordet på Snøheim lørdag kveld.

«Vi i REBIL-styet ønsker å takke alle deltakerne som gjorde dette til en knallbra tur og naturopplevelse. Allerede før vi hadde kommet ned fra fjellet fikk vi spørsmål om hvor neste tur går. Så hvis det er noen som har forslag til det, er vi veldig glade for å høre det!»

Ønsker dere med dette en knakende god helg! Har du noen fine turforslag eller turplaner?

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: