Eikeli vgs. på besøk i REINERTSEN Oslo

Bildet: Johann presenterer REINERTSEN for studentene ved Eikeli vgs.

Bildet: Johann presenterer REINERTSEN for studentene ved Eikeli vgs.

I dag er vi så heldige å ha besøk av dyktige studenter fra Eikeli videregående skole i REINERTSEN Oslo.

25 nysgjerrige studenter ved matematikk- og fysikklinjen til Eikeli vgs. ble presentert for REINERTSEN av Lucie Sunde-Eidem og Johann Ørn Gudmundsson. Johann fortalte studentene hvordan han har utviklet sin kompetanse i REINERTSEN og hvilke karrieremuligheter og oppgaver som finnes for ingeniører i bedriften.

– Studentene ble veldig fascinert av hvordan vår unike offshorekompetanse også kan brukes i landbasert virksomhet, forteller Lucie. Dette klippet om konseptet Kunstig sjøbunn gjorde inntrykk: http://www.youtube.com/watch?v=1RIgbfF_O58&app=desktop

Vi takker for besøket og ønsker velkommen tilbake etter endt utdanning!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: