Nytt oppdrag: Oppstart av LNG-anlegget på Tjeldbergodden

Bildet: Harald Pettersen, Statoil ASA

Bildet: Harald Pettersen, Statoil ASA-

REINERTSEN signerte fredag 30. oktober kontrakt med AGA AS om å klargjøre LNG (Liquified Natural Gas)-fabrikken på Tjeldbergodden for ny produksjon.

Fabrikken ble besluttet nedstengt i 2012, og Reinertsen hadde oppdrag med blant annet avblinding og demontering av rørlinjer.

Reinertsen har fått det overordnede ansvaret for at produksjonen kan starte på nytt.

Oppdraget vil bli utført i nært samarbeid med blant annet Bravida som vil stå for en betydelig del av jobben. En god del av installasjonen vil bli gjort i forbindelse med revisjonsstans på Tjeldbergodden i mai/juni 2016. Planlagt oppstart av fabrikken er 1. oktober 2016.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: