Ny kontrakt: REINERTSEN AS skyter blink med Pil & Bue

20160316_vng_taoe_bloggen

REINERTSEN AS er tildelt en 5-årskontrakt av VNG Norge AS for «Owners Engineering» i forbindelse med utvikling av subsea-feltet Pil & Bue i Norskehavet. VNG Norge er et heleid datterselskap av Verbundnetz Gas AG, et stort energiselskap med hovedkontor i Tyskland.

REINERTSEN vil dels jobbe integrert med VNGs organisasjon i Stavanger og Oslo, og dels i egne kontorer. Kontrakten omfatter alle prosjektfaser fra og med tidligfase og helt frem til planlagt oppstart av Pil & Bue-feltet. REINERTSEN vil jobbe som kundens høyre hånd i forbindelse med etablering av utbyggingsløsning og prosjektgjennomføring.

VNG har lang erfaring med gassprosjekter på land, men dette er første gang at selskapet er utbyggingsoperatør på en offshore feltutbygging.

REINERTSEN vil levere ingeniørtjenester relatert til subsea, infrastruktur, produksjonsskip og plattform-modifikasjoner.

For REINERTSEN er dette et veldig interessant og spennende oppdrag ved at VNG representerer en ny type kunde som vil etterspørre en stor bredde av tjenester knyttet til utbyggingen av Pil & Bue-feltet.

Kontrakten vil bli ledet fra REINERTSENs Subsea-kontor i Asker, men hovedkontoret i Trondheim vil også være tungt involvert.

Kontraktssummen er bl.a. avhengig av endelig konseptvalg og er derfor ikke fastsatt på nåværende tidspunkt, men selskapet tror det vil bli et betydelig prosjekt på noe sikt.

REINERTSEN AS er nå et rent olje og gass-leverandørselskap, etter fisjonering og salg av landbaserte aktiviteter og organisasjon. Det nye prosjektet bidrar til å sikre arbeid til firmaets ansatte.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: