City Nord levert og åpnet med et smell!

201511_City Nord åpning

Torsdag 12.11. kl.06.45 gikk fyrverkeriet til værs over det nye City Nord i Bodø. Spente kunder hadde stilt seg i kø og overnattet i bobil for å få med seg spenstige åpningstilbud og oppleve den nye delen av senteret.

Reinertsen som har vært totalentreprenør, har sammen med dyktige konsulenter, underentreprenører og en engasjert oppdragsgiver bygget 26 000 m2 med nytt kjøpesenter på 16 måneder. Det var en fornøyd prosjektgjeng som gjorde siste finpuss på onsdag kveld slik at Coop Nordland SA kunne gi nye kundeopplevelser og tilby et enda bredere utvalg av butikker.

Reinertsen takker alle involverte for samarbeidet og ønsker City Nord og alle butikker lykke til med nyåpningen og julehandelen.

201511_City Nord åpning kjøpesenter

2015_gjengen på City Nord

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: