REINERTSEN deltar på #mittgrønneoslo i morgen!

Illustrasjonen er tegnet av Katerina M. M. Lightfoot for REINERTSEN AS

Illustrasjonen er tegnet av Katerina M. M. Lightfoot for REINERTSEN AS

I forbindelse med REINERTSENs oppdrag som operatør for Klima- og energifondet til Oslo kommune stiller vi på stand under arrangementet #mittgrønneoslo i helga. Klima- og energifondet er tidligere kjent som Enøkfondet. Kom og få informasjon om støtteordningen og la barna hjelpe oss med å lage «Den miljøvennlige drømmebyen» på vårt kreative verksted.

#mittgrønneoslo går av stabelen i Sofienbergparken førstkommende lørdag 7. juni, kl. 11-16. Arrangementet er i anledning Verdens miljødag.

Her finner du programmet med over hvem som stiller opp og hva som skjer finner du her.

Velkommen til musikk, mat, lek og læring om klima og miljø i morgen!

Du kan lese mer om Enøketaten her: Enøktilskudd i Oslo

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: