Fra nyansatt til erfaren i REINERTSEN

Bildene er fra samlingen fra nyansatt til erfaren i REINERTSEN høsten 2013.

Bildene er fra samlingen fra nyansatt til erfaren i REINERTSEN høsten 2013.

«Fra nyansatt til erfaren i REINERTSEN» har denne høsten blitt gjennomført for første gang i Trondheim og Oslo. Vi samlet siste års nyansatte i divisjon Entreprise og Engineering Arkitekt Land for en felles gjennomgang av deres første år i REINERTSEN. Målet med samlingen var å bli bedre kjent, skape gode tverrfaglige relasjoner og styrke kunnskapen om hva det innebærer å være ansatt i REINERTSEN. Vi satte fokus på rollen som konsulent eller funksjonær, vår forretningsmodell, rutiner og retningslinjer, samt evaluere året som nyansatt og å skape en enda bedre arbeidsplass.

Vi opplevde dagen som svært positiv med mange gode innspill og tilbakemeldinger fra våre nyansatte, samt nyttige og relevante fagpresentasjoner fra våre ledere. Vårt mål er at den enkeltes hverdag, trivsel og resultatopplevelse blir bedre ved å videreutvikle de aksjonene som vi sammen kom frem til under samlingen og som både ledere, HR og medarbeidere har et ansvar for å ta tak i. Vi takker for oppmøte!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: